Лекція голови ради адвокатів Тернопільської області Будза Тараса Васильовича на тему “Практика застосування новел цивільних процесуальних норм”


         17 квітня 2018 року під час навчального заняття з дисципліни «Цивільний процес» для студентів ІІІ курсу денної форми навчання в рамках виконання Угоди про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Радою адвокатів Тернопільської області була проведена лекція голови ради адвокатів Тернопільської області Будза Тараса Васильовича на тему “Практика застосування новел цивільних процесуальних норм”. Лекція відбулася за запрошенням доцента кафедри цивільного права і процесу, к.ю.н. Гнатів О.Б.
       Тарас Васильович ділився досвідом представництва в судах, ознайомив студентів із проблемними питаннями практики адвокатури та судів України, ділився історіями як із своєї адвокатської практики, так і з періоду суддівської діяльності. Кафедра цивільного права і процесу та студенти висловлюють щиру подяку Будзу Тарасу Васильовичу за змістовну лекцію.